Az interneten lévő megjelenés egyre fontosabb lesz a kis- és középvállalkozások életében. Ha valamit nem találunk az interneten már kezdjük úgy érezni, hogy nem is bízhatunk az adott cégben, sőt hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy nem is létezik. “Biztos valami kis komolytalan vállalkozásról van szó!” “Még honlapjuk sincsen” -halljuk sokszor. Lehet nekünk tökéletes termékünk, minőségi a szolgáltatásunk, ha a konkurencia jobban használja a marketing eszközöket, tőle fognak vásárolni.

Gyakran előfordul, hogy a szűkebb környezetünkben (akár megyén belül, vagy régióban) sem tudunk róla, hogy létezik egy bizonyos faipari cég, mert egyszerűen a szakmai dolgok megvalósítása mellett már nincs idő az online megjelenéssel és a marketinggel foglalkozni. Több száz kilóméterre szállítjuk el a terméket, pedig a szomszéd városba is eladhattuk volna.

Be kell látni, hogy kiemelten fontos az, hogy a partnereink ránk találjanak, már nem lehet csupán a szájról-szájra terjedő megismerésre hagyatkozni.

Online megjelenésünknek egyik legjobb módja, ha egy érdekes cikken keresztül jutunk el a partnerhez, ezáltal sokkal emberközelibbé válunk, nem rohanjuk le direktben a másik felet. Ha egy termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdekes és hasznos tartalmat osztunk meg, rögtön adunk valamit, így enyerjük a bizalmat, és a másik fél látni fogja, hogy valóban szakértői vagyunk az adott témának.

Az ilyen típusú hirdetés, sokkal hatékonyabb tud lenni, mint egy direktben felugró ablak a cég nevével és egysoros leírással, amiről mindenki csak tovább kattint.

Mivel a fainform.hu célja a hasznos, érdekes, fával kapcsolatos információk, érdekességek megosztása, minimális díj ellenében vállaljuk marketing értékkel bíró cikkek elhelyezését oldalunkon!

Bátran keressen minket elérhetőségeinken, működjünk együtt a közös sikerért!